Vecka 49
MÅNDAG
- A-KOLGRILLAD KARISIK SIS (KYCKLING & LAMMFILÉ) MED RIS, TOMATSÅS, RÅSTEKT POTATIS OCH YOGHURTSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXKOTLETT MED DILLSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED STRIMLAD BIFF, LÖK, VITLÖK, BROCCOLI OCH GRÄDDSÅS
- D-PIZZA MED TONFISK OCH RÄKOR
TISDAG
- A-KOLGRILLAD FILET MIGNON (BIFF & KYCKLING) MED SKYSÅS, BEARNAISESÅS OCH KLYFTPOTATIS
- B-PANERAD FISKFILÉ MED REMOULADSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PAPRIKA, CHAMPINJONER OCH CURRYSÅS
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA
ONSDAG
- A-HUSETS HÖGREVSBURGARE MED TILLBEHÖR
- B-SMÖRSTEKT KOLJAFILÉ MED SKALDJURSSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KÖTTFÄRSSÅS OCH GRÄDDE
- D-KYCKLING PIZZA MED MILDSÅS
TORSDAG
- A-KOLGRILLAD KALVENTRECOTÉ MED GRÖNPEPPARSÅS OCH POTATISGRATÄNG
- B-SMÖRSTEKT SPÄTTAFILÉ MED RÄKSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED LAX, SKALDJUR, DILL OCH GRÄDDE
- D-VEGETARISK PIZZA
FREDAG
- A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS, RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-UGNSBAKAD LAXFILÉ MED CITRONSÅS, RÄKOR OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED OXFILÉ, CHAMPINJONER, PAPRIKA, GORGONZOLA OCH GRÄDDSÅS
- D-KEBAB PIZZA MED MILDSÅS
