Vecka 17
MÅNDAG
- A-KOLGRILLAD KARISIK SIS (KYCKLING & LAMMFILÉ) MED RIS, TOMATSÅS, RÅSTEKT POTATIS OCH YOGHURTSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXFJÄRILL MED DILL & PURJOLÖKSSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED OXFILÉ, CHAMPINJONER, LÖK, PAPRIKA OCH MILD PEPPARSÅS
- D-KYCKLING PIZZA MED MILDSÅS
TISDAG
- A-KOLGRILLAD KALV ENTRECOTÉ MED SKYSÅS, BEARNAISESÅS OCH POMMES
- B-SMÖRSTEKT FISKFILÉ MED SKALDJURSSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PAPRIKA, PESTO, MOZZARELLA, TOMATSÅS OCH GRÄDDE
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA
ONSDAG
- A-KOLGRILLAD OSTFYLLD KÖFTE DOLMA MED SVAMPSÅS, YOGHURTSÅS OCH RIS
- B-PANERAD SPÄTTAFILÉ MED DANSK REMOULADSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-SPENATFYLLD TORTELLINI MED KRÄMIG GRÄDDSÅS OCH PARMESANOST
- D-PIZZA MED OXFILÉ, ÄGG OCH BEARNAISESÅS
TORSDAG
- A-KOLGRILLAD LÖVBIFF MED SKYSÅS, VITLÖKSSMÖR OCH POTATISGRATÄNG
- B-PANERAD FISKFILÉ MED SKAGENRÖRA OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED BIFF, LÖK, VITLÖK, BROCCOLI OCH GRÄDDE
- D-TURKISK PIDE (ETLI EKMEK) NÖTFÄRS BLANDAT MED TOMAT, LÖK OCH PAPRIKA
FREDAG
- A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS, RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-HALSTRAD LAXFILÉ MED HUMMERSÅS, RÄKOR OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED OXFILÉ, CHAMPINJONER, LÖK, VITLÖK OCH PEPPARSÅS
- D-KEBAB PIZZA MED MILDSÅS