Vecka 30
MÅNDAG
- A-KOLGRILLAD KYCKLINGSPETT MED CURRYSÅS, YOGHURTSÅS OCH RIS
- B-KOLGRILLAD LAXKOTLETT MED REMOULADSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED BIFF, LÖK, PAPRIKA, CHAMPINJONER OCH GRÄDDSÅS
- D-KYCKLING PIZZA MED MILDSÅS
TISDAG
- A-KOLGRILLAD RYGGBIFF MED KANTARELLSÅS OCH KLYFTPOTATIS
- B-SMÖRSTEKT FISKFILÉ MED SKAGENRÖRA OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PAPRIKA, RÄKOR OCH MILD CURRYSÅS
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA
ONSDAG
- A-KOLGRILLAD OSTFYLLD KÖFTE DOLMA MED GRÄDDSÅS, YOGHURTSÅS OCH RIS
- B-HALSTRAD FISKFILÉ MED CHABLISSÅS OCH POTATISMOS
- C-OSTGRATINERAD PASTA MED KÖTTFÄRSSÅS OCH GRÄDDE
- D-PIZZA MED TONFISK, LÖK OCH CHAMPINJONER
TORSDAG
- A-KOLGRILLAD KALVENTRECOTÉ MED GRÖNPEPPARSÅS OCH POTATISGRATÄNG
- B-SMÖRSTEKT FISKFILÉ MED RÄKSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PESTO MOZZARELLA, LÖK, PAPRIKA, TOMATSÅS OCH GRÄDDE
- D-PIZZA MED OXFILÉ, ÄGG OCH BEARNAISESÅS
FREDAG
- A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS,RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-SMÖRSTEKT LAXFILÉ MED HUMMERSÅS, RÄKOR OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED OXFILÉ, CHAMPINJONER, PAPRIKA OCH GRÄDDE
- D-KEBAB PIZZA MED MILDSÅS