Vecka 18
MÅNDAG
- A-KOLGRILLAD KYCKLINGSPETT MED CURRYSÅS, RIS OCH YOGHURTSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED HUMMERSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED BIFF, PAPRIKA, CHAMPINJONER, LÖK OCH GRÄDDE
- D-PIZZA MED TONFISK OCH LÖK
TISDAG
- A-KOLGRILLAD LÖVBIFF MED SKYSÅS, PERSILJESMÖR OCH POMMES
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED REMOULADSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED LAX, ZUCCHINI, RÄKOR, VITLÖK, TOMATSÅS OCH GRÄDDE
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA
ONSDAG
- A-UGNSBAKAD LAMMLÄGG MED RIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED DILLSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PAPRIKA, LÖK, CHAMPINJONER OCH CURRYSÅS
- D-TURKISK PIZZA (MEVLANA PIDE) MED NÖTFÄRS, PAPRIKA, TOMATER & OST
TORSDAG
- A-FÖRSTA MAJ
- B-
- C-
- D-
FREDAG
- A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS, RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-UGNSBAKAD LAXFILÉ MED CITRONSÅS, RÄKOR OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KEBABKÖTT, TOMATSÅS, PAPRIKA OCH LÖK
- D-PIZZA MED OXFILÉ, ÄGG, CHAMPINJONER OCH BEARNAISESÅS
