Vecka 18
MÅNDAG
- A-KOLGRILLAD KYCKLINGSPETT MED CURRYSÅS, YOGHURTSÅS OCH RIS
- B-KOLGRILLAD LAXFJÄRILL MED SKAGENSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED BIFF, PAPRIKA, LÖK, KANTARELLER OCH GRÄDDE
- D-KYCKLING PIZZA MED MILDSÅS
TISDAG
- A-KOLGRILLAD RYGGBIFF MED GRÖNPEPPARSÅS OCH KLYFTPOTATIS
- B-SMÖRSTEKT FISKFILÉ MED DILLSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED LAX, RÄKOR, KRABBA, DILL OCH GRÄDDE
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA
ONSDAG
- A-
- B-1 MAJ
- C-
- D-
TORSDAG
- A-KOLGRILLAD KALV ENTRECOTÉ MED SKYSÅS, SMÖR ”CAFÉ DE PARIS” OCH POTATISGRATÄNG
- B-DILLSTEKT LAXFILÉ MED SÅS VELOUTE, FÄRSKA RÄKOR OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED SPENAT & RICOTTA FYLLD TORTELLINI MED SÅS ALFREDO (OST SÅS)
- D-TURKISK PIDE (ETLI EKMEK) NÖTFÄRS BLANDAT MED TOMAT, LÖK OCH PAPRIKA
FREDAG
- A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS, RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-UGNSBAKAD LAXFILÉ MED HOLLANDAISESÅS, SPARRIS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED OXFILÉ, CHAMPINJONER, LÖK, PAPRIKA OCH GORGONZOLASÅS
- D-KEBAB PIZZA MED MILDSÅS